ansatte

Hilde Hansen

Stilling: Assistent

Hilde er 40 år gammelt, 2 barn ( Pernille og Patrik) og bor sammen med samboen Jan Erik. Hilde bor på Justvik. Jobbe i DINO/NEMO familiebarnehagen fra februar 2013 stilling - 80% Desember 2015 ferdig med skriftlig del av Barn og ungdomsarbeider, vente på praksis eksamen for å fullføre Fagarbeider .

A.Beata Strand

Stilling: Eier

Eier og Fagarbeider. Beata er 40 år gammelt og er gift med Jan N.Strand. Sammen hadde en gutt på snart 13 år. Fra August 2015 begynner på UIA på barnehagelærer 4 år ( 1,5 år igjen :-) )

G.Maria Kubica

Eier og assistent

Jan N. Strand

Stilling: Eier

Eier , vaktmester og av og til vikar

Nina Abusdal

Stilling: Barnehagelærer
nina.abusdal@hotmail.com

Jeg heter Nina, er 24 år gammel født i Oslo men oppvokst i Vågsbygd. Mitt hjem er på Mosby sammen med min kjæreste. Jeg har studert barnehagelærer på Universitetet i Agder og ble ferdig i 2017, så tok jeg et år med tegnspråk på et sted som heter Ål. Jeg synes det er gøy å lage mat, være på tur og å leke. Gleder meg til å være sammen med dere.

FORELDREREPRESENTANTENE

Nemo familiebarnehage