ansatte

Hilde Hansen

Stilling: Assistent

Hilde er 40 år gammelt, 2 barn ( Pernille og Patrik) og bor sammen med samboen Jan Erik. Hilde bor på Justvik. Jobbe i DINO/NEMO familiebarnehagen fra februar 2013 stilling - 80% Desember 2015 ferdig med skriftlig del av Barn og ungdomsarbeider, vente på praksis eksamen for å fullføre Fagarbeider .

A.Beata Strand

Stilling: Eier

Eier og Fagarbeider. Beata er 40 år gammelt og er gift med Jan N.Strand. Sammen hadde en gutt på snart 13 år. Fra August 2015 begynner på UIA på barnehagelærer 4 år ( 1,5 år igjen :-) )

G.Maria Kubica

Eier og assistent

Jan N. Strand

Stilling: Eier

Eier , vaktmester og av og til vikar

Hilde Cecilie Mortensen Olsen

Stilling: Barnehagelærer

HILDE CECILIE MORTENSEN OLSEN Barnehagelærer Stilling 40% I DINO/NEMO jobbe fra mai 2017 (fra desember 2017- spesiell pedagog) Hilde Cecilie bor på Justvik, sammen med mannen Bjørn og to flotte barn Leif Birger og Anne Margit.

Aurora Mali Forberg Refstie

auroramali22@gmail.com

Aura Mali er 23 år gammelt, kommer fra Horten. Hun har studert og bodd i Kristiansand siden 2014. I fjord ble hun ferdig utdannet barnehagelærer ved Universitet i Agder. Aurora bor på Gimmlekolen sammen med kjæresten sin Sander og ni rotter :-). Aurora er veldig glad i dyr og barn, og nå gleder seg til å bli kjent med oss. Aurora Mali er vikar for Hilde Cecilie fra februar 2018 til ut av juni 2018.

FORELDREREPRESENTANTENE

Nemo familiebarnehage