• God Sommer

• VEDTEKTER 2018/19

Drift av barnehager reguleres av lover, forskrifter og følger de forskrifter og retningslinjer som er fastsatt av Kunnskapsdepertement og kommunale vedtak.
    Vedtektene inneholder opplysninger om for eksempel eierforhold, formål, opptakskriterier, åpningstid og oppsigelsestid.

• ÅRSPLAN 2018/19

Dino/Nemo familiebarnehage

Denne årsplanen skal gi et innblikk i hvordan barnehagen vår vil jobbe i det neste året og hva vi synes er viktig å ha fokus på i vårt arbeid for at barna skal trives og utvikle seg.

• retigheter

• Påske

• NEMO BARNEGRUPPE 2017/18

• NY i BARNEHAGEN

• Vinter

• høst

• Livredningskurs

Tirsdag 24.april skal vi ansatte på livredningskurs.
    Vi skal på dette kurset en time med terori, svømme 200 meter bryst/rygg også avsluttes det hele med en livredningsprøve. Vi skal da i løpet av tre minutter plukke opp tre ringer, samt dykke etter en dukke som vi skal svømme 25 meter med.

Kryss fingrene for oss!!