• VEDTEKTER 2019/20

Drift av barnehager reguleres av lover, forskrifter og barnehagens vedtekter. Den inneholder opplysninger om for eksempel eierforhold, formål, opptakskriterier, åpningstid og oppsigelsestid.
    Vedtekter inneholder også opplysninger om hva du kan forvente av barnehagen, og barnehagens forventninger til deg som forelder.

• NY i BARNEHAGEN

Det er ikke uvanlig at barn gråter når foreldrene går. Det er viktig å huske på at dette kanskje er første gangen barnet skal være sammen med mennesker det ikke kjenner så veldig godt enda – og det å bli kjent kan ta litt tid. Hvis du blir urolig når barnet ditt gråter og lurer på hvordan det går når du ikke er der – ring barnehagen æ spør om hvordan barnet dit. Snakk med barnet om barnehagen og gjenta navnene på personalet, slik at barnet venner seg til ordlydene. Se gjerne på bilder av personalet sammen med barnet gjennom barnehagen sitt nettsiden.

• ÅRSPLAN 2019/20

Dino/Nemo familiebarnehage

Denne årsplanen skal gi et innblikk i hvordan barnehagen vår vil jobbe i det neste året og hva vi synes er viktig å ha fokus på i vårt arbeid for at barna skal trives og utvikle seg.

• små hånd

• God Sommer

• Påske

• retigheter

• Påske

• Vinter

• høst

• Livredningskurs

Tirsdag 24.april skal vi ansatte på livredningskurs.
    Vi skal på dette kurset en time med terori, svømme 200 meter bryst/rygg også avsluttes det hele med en livredningsprøve. Vi skal da i løpet av tre minutter plukke opp tre ringer, samt dykke etter en dukke som vi skal svømme 25 meter med.

Kryss fingrene for oss!!